preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Terenska nastava učenika Gimnazije Bernardina Frankopana - posjet Veleposlanstvu SAD-a i CARNet-u

Učenici naše Gimnazije, 28. studenoga posjetili su Veleposlanstvo SAD-a u Buzinu, u pratnji profesorice Marijane Smolčec koja je organizirala terensku nastavu, profesora Dragana Sabljaka i ravnateljice Sanje Dubić. 


Odlasku u Buzin pridružio se gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović i zamjenica gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja. Goste iz Ogulina pozdravio je sadašnji otpravnik poslova u Veleposlanstvu Douglas Jones i nekoliko službenika. Na zanimljiv način predstavili su rad Veleposlanstva i život službenika, rado odgovarajući na učenička pitanja. Konverzacija se odvijala na engleskom jeziku pa su učenici pohvaljeni za poznavanje jezika.

Nakon posjete Veleposlanstvu, učenici su s profesorima posjetili sjedište Hrvatske akademske i istraživačke mreže gdje su prezentirali aktivnosti i iskustva u pilot projektu e-Škole. Djelatnici CARNet-a su učenicima prezentirali rad s 3D olovkom i objasnili mogućnosti 3D printanja.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 14. 12. 2017.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
16.05.2018. 14:12
CARNET otvorio pet Regionalnih obrazovnih centara širom Hrvatske
Gradovi Varaždin, Zagreb, Osijek, Rijeka i Split od danas su bogatiji za nove, moderne Regionalne obrazovne centre (ROC-eve). Centre je otvorila Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET u sklopu provedbe pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“, a vrijednost ove investicije iznosi 3,6 milijuna kuna.

preskoči na navigaciju