preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

SEMINAR FOR EP AMBASSADOR SCHOOL'S TEACHERS

U razdoblju od 16. do 17. 10. 2018. u Briselu je održan seminar za sudionike projekta „Škola ambasador Europskoga parlamenta“ na kojem su sudjelove škole svih zemalja članica Europske unije koje su se prijavile za ovaj projekt. Seminaru je bila nazočna mentorica Projekta u Gimnaziji i strukovnoj školi Bernardina Frankopana, profesorica  Ljiljana Gračanin.


Profesori europskih škola slušali su predavanja vezana uz Europsku uniju i spomenuti projekt te izmijenili iskustva u radu  s učenicima na projektnim aktivnostima i u nastavi.

Gimnazija i strukovna škola Bernardina Frankopana pridružila se Projektu prošle školske godine, a projektne se aktivnosti nastavljaju i ove godine. Provodit će se u okviru građanskoga odgoja, a u aktivnostima sudjeluje većina profesora naše škole. Uz brojne aktivnosti sudjelovali smo i u natječaju „Euroscole“.

Ali, ako želite raditi, možete koliko vas je volja – komunicirati s europskim školama, osmišljavati projekte, surađivati s lokalnim školama i lokalnom upravom.

Ljiljana Gračanin, prof.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 24. 10. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
14.11.2018. 11:22
Započela provedba pilot projekta CRISS u osnovnim i srednjim školama Hrvatske
U rujnu 2018. godine započela je provedba onsite pilot projekta CRISS koji se odvija u okviru programa Europske unije za istraživanja i inovacije OBZOR 2020 i ima za svrhu razvoj i pilot implementaciju digitalne platforme za stjecanje, vrednovanje i certifikaciju digitalnih kompetencija učenika. 

preskoči na navigaciju