preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Obilježen Dan škole Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana

Dana 12. listopada svečano smo obilježili 99. godišnjicu naše škole. Prigodnoj su priredbi prisustvovali brojni gosti: gradonačelnik i dvoje njegovih zamjenika, ravnatelji osnovnih i srednje škole, ravnatelji gradskih ustanova, predstavnici lokalne zajednice, predstavnici roditelja, učenika, umirovljeni profesori, djelatnici i učenici.


Tema je ovogodišnjega Dana škole bila ljubav, predstavljena scenskim i recitatorskim izvedbama klasičnih književnih djela te vokalnim i instrumentalnim interpretacijama učenika, u organizaciji profesorice Martine Zorić. Ravnateljica Sanja Dubić osvrnula se na neke od najznačajnijih projekata koji su se provodili prethodne školske godine te najavila nove projekte. Posebno je istaknula dva priznanja koja je naša škola dobila početkom ove školske godine: plaketu „Škola ambasador Europskoga parlamenta“ i priznanje „Stjepan Cipek“ Foruma za slobodu odgoja. 

Najuspješniji učenici na županijskim i državnim natjecanjima pohvaljeni su i prigodno nagrađeni, kao i djelatnici koji su svojim višegodišnjim trudom i radom doprinijeli uspjehu učenika i Škole. Posebna je zahvala upućena umirovljenoj profesorici Mirjani Poljak i djelatnici Faniki Županić.

Nakon završetka svečane priredbe, ogulinski je župnik Josip Štefančić blagoslovio kruh i ostalu hranu te smo zajedničkom molitvom obilježili Dane kruha. Gosti i domaćini nastavili su druženje uz prigodan domjenak.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 29. 10. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju