preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Završena aktivnost ''Čitaj, čitaj, Oguline!''

Učenici i djelatnici Gimnazije Bernardina Frankopana u okviru projekta ''Kreni i pokreni Ogulin'' realizirali su zanimljivu aktivnost pod nazivom ''Čitaj, čitaj, Oguline!''. Nositelji aktivnosti, čiji je cilj bilo prikupljanje sredstava za kupnju veslarice (sprave za vanjski fitnes), članovi su Učeničke zadruge „Klečka čarolija“ i Kluba volontera GBF. Rabljene knjige doniralo je četrnaest djelatnika i sedam razreda, a kao donator pridružila se i Gradska knjižnica i čitaonica Ogulin, kao i sama Zadruga.


Akciju su kupnjom knjige podržali građani i djelatnici Škole na sajmu rabljenih knjiga tijekom 17., 24. i 31. listopada. Za Ivanu, Mateu, Valentinu, Nikolu, Katarinu, Valentinu i Denisa, učenike 2. e razreda zanimanja prodavač, bila je ovo dragocjena prilika da pod mentorstvom Veronike iz 4. c razreda zanimanja ekonomist i profesorice Jasminke Turine Luketić, voditeljice Zadruge, iskušaju proces zaprimanja robe, označavanja cijene, prodajnoga procesa te inventure po završetku aktivnosti.

Nakon prodaje maštovitih bezalkoholnih koktela održane prilikom obilježavanja Dana grada Ogulina, ovo je druga aktivnost Zadruge u okviru Projekta pa valja istaknuti zadovoljstvo članova Zadruge osobnim doprinosom kupnji veslarice jer smo, kako smo u najavama aktivnosti i priželjkivali, zajedničkim snagama došli nekoliko zaveslaja bliže veslarici.

Donatorima i kupcima knjiga još jednom zahvaljujemo i pozivamo ih da ponekad i sami naprave koji zaveslaj na veslarici, tko zna – možda nakon upravo pročitane knjige…

Helena Štrucelj i Jasminka Turina LuketićPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 9. 11. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju