preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Održan humanitarni turnir u odbojci za kupnju veslarice

U petak, 7. prosinca 2018. godine u Školskoj sportskoj dvorani održan je humanitarni turnir u odbojci, koji su organizirali naša škola, Košarkaški klub Ogulin, Odbojkaški klub Ogulin i Udruga kineziologa grada Ogulina. Odaziv je bio odličan jer je sudjelovalo 15 ekipa, ukupno 150 ljudi. Okupili su se mladi sportaši, učenici, nastavnici i profesori, rekreativci i navijači te dali svoj doprinos kupnji veslarice.


U muškoj konkurenciji pobijedila je ekipa “Ge’miš-t”, drugo mjesto zauzeli su “Veća-manja”, dok su treći bili “Dasini sinovi”. U konkurenciji miješanih ekipa prvo su mjesto osvojile „Mace“, druga je bila Gimnazija i strukovna škola B. Frankopana, a treće je mjesto zauzela ekipa Prve osnovne škole.

S iznosom od 3.000,00 kn, koliko je prikupljeno od kotizacija, imamo dovoljno novaca za kupnju veslarice za vanjsko igralište. Do punoga iznosa od 9.000,00 kn došli smo organizirajući sportsko-gospodarski program povodom Dana Grada Ogulina, prodaju bezalkoholnih koktela, prodaju rabljenih knjiga, a Grad Ogulin donirao nam je 5.000,00 kn. Preostali smo dio novca usmjerili ka kupnji još jedne sprave za vanjski fitnes te tako nastavljamo projekt „Kreni i pokreni Ogulin“ i u idućoj godini.

O važnosti ove projektne priče profesor Miljan Vorkapić rekao je sljedeće: „Nadamo se da ćemo nastaviti ovaj projekt vanjskoga vježbališta za sve naše građane jer malo po malo, kroz koju godinu, bit će to nešto prekrasno, dostupno svima i potpuno besplatno. Jako je važno da mladi prepoznaju važnost prvenstveno humanitarnoga rada i rada za svoj grad jer oni ga mogu učiniti boljim i ljepšim za život.“

Voditelji aktivnosti u ovom projektu bili su profesori: Jasminka Turina Luketić, Helena Štrucelj, Miljan Vorkapić i Radovan Saks. Najtoplije zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u projektnim aktivnostima i tako doprinijeli njegovom uspjehu.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 17. 12. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju