preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Zanimljive i aktualne teme na satovima Sociologije

Učenici 3.a i 3.b razreda imali su priliku na satovima Sociologije čuti predavanja o vrlo aktualnim temama. Tako je povodom Međunarodnog dana djeteta u 3.b razredu gostovala gospođa Đurđica Vuković, tajnica Društva naša djeca, koja je učenicima predstavila rad i projekte ove udruge, upoznala ih s pravima djeteta, situacijom u Hrvatskoj, ali i, kao roditelj, s nekim dilemama u odgoju djeteta u moderno vrijeme. Međunarodni dan djeteta obilježava se 20. studenoga, na dan kada je Generalna skupština UN-a 1959. godine usvojila Deklaraciju o pravima djeteta, a 1989. godine Konvenciju o pravima djeteta.


Nakon što su učenici u svojim razredima proveli anketu kojom su ispitivali stavove o mentalnom zdravlju i depresiji, zanimljivo predavanje na tu temu održala im je psihologinja Ines Galetić Žagar. Tema je aktualna jer, kako je rekla predavačica, depresija će za dvije godine postati najzastupljenija bolest modernog čovjeka. Učenici su saznali mnogo informacija o simptomima depresije, načinima liječenja, statističkim podacima te činjenicama o ovoj bolesti.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 17. 12. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju