preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Božićna akcija 1.b razreda

Učenici 1.b razreda sa svojim su razrednikom organizirali božićnu akciju pomaganja dvjema samohranim majkama s mnogo djece. Ideja je nastala nakon razgovora na satu razrednika, a zatim se brzo i realizirala u jednu lijepu božićnu priču. Učenici su prikupili novac, kupili osnovne potrepštine (mlijeko, sol, šećer, brašno, ulje itd.) te odnijeli odabranim obiteljima, a dio prikupljenog novca još su i donirali. Božićno je vrijeme vrijeme darivanja te su učenici 1.b razreda pokazali veliko srce i brigu za one kojima je potrebna naša pomoć. Dokazali su kako je malo odricanja i dobra organizacija dovoljno da se učini dobro djelo, a želja im je da ovakve akcije organiziraju svake godine.


U predbožićnom razmišljanju o zahvalnosti za  ono što imamo kao i pomaganju onima kojima je potrebno, u zadnjem tjednu nastave učenici ovog razreda imali su na satu razrednika priliku od gospođe Zvjezdane Jurjević saznati nešto i o problematici slijepih i slabovidnih osoba, njihovim životnim iskustvima i postignućima koja nam svima mogu biti poticaj.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 21. 12. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

preskoči na navigaciju