preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Filozofski klub obilježio Dan filozofije

Dana 24.11. 2017., gledanjem filma ˝Nikad me ne ostavljaj˝, ekranizacije romana ovogodišnjega nobelovca Kazua Ishigura, u našoj je školi obilježen Dan filozofije. 


Obilježavanju su prisustvovale učenice 4.b razreda, profesorica Filozofije i Engleskoga jezika Jasmina Jašarević te profesorica Matematike i Informatike Ivana Brozović. Budući da se radi o distopijskom filmu, učenici su mogli povezati film s filozofijom i problemima s kojima se suočavaju na samoj nastavi Filozofije. U djelu se nameću pitanja poput odnosa između znanosti i humanosti, smisla života, kao i onoga što je čovjek uopće. Učenice će na satu Filozofije raspravljati o svim navedenim temama te na taj način popularizirati filozofiju u svakodnevnome životu.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 30. 11. 2017.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
02.08.2018. 13:06
Pilot projektom e-Škole započela digitalna transformacija škola u Hrvatskoj
Škole koje sudjeluju u CARNET-ovom pilot projektu "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola" značajno su napredovale u primjeni digitalnih tehnologija, pokazuju rezultati završnog vrednovanja digitalne zrelosti škola koje su CARNET i Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI), akademski partner na projektu, proveli u razdoblju od veljače do travnja ove godine.

preskoči na navigaciju