preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

MZOŠ

Prekini lanac

GOETHE - INSTITUT

CARNet

Agencija za odgoj i obrazovanje

Nacionalni portal za učenje na daljinu

E knjižnica

Proleksis enciklopedija

Vijesti

Održane radionice komunikacijskih vještina ''KomunikaTI-JA''

U subotu, 24. 11. 2018. desetero je učenika sudjelovalo u radionicama komunikacijskih vještina ''KomunikaTI-JA''. Ovom projektu Društva psihologa Karlovac glavni je cilj pridonijeti razvoju kulture nenasilja, zauzimanja za sebe uz poštivanje drugoga, smanjenju rizika socijalne isključenosti mladih i aktivnom sudjelovanju mladih u društvu. Projekt je odobrila i financirala Karlovačka županija.


U prvom dijelu treninga, edukativnim i iskustvenim radionicama, Matej, Franjo, Dejana, Natalia, Antonio, Patrik, Milan, Barbara, Nives i Lovro imali su priliku osvijestiti važnost komunikacijskih vještina, učiti elemente komunikacije i sami uvježbavati specifične komunikacijske vještine. Drugi će dio komunikacijskoga treninga isti učenici polaziti 8. 12. 2018.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragan Sabljak   datum: 5. 12. 2018.Školski godišnji planovi

Školski kurikulumi

Oglasna ploča

Završni rad

Korisni linkovi
Korisne stranice

Ustanove

Državna matura

Dnevni tisak

Zanimljive stranice

Pretraživači
 • Wolfram Alpha
 • Bing
 • Google
 • Yahoo
 • Altavista


Vijesti iz CARNeta
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

preskoči na navigaciju